Sunday, September 28, 2008

Viata e roz si roz este lumea toata...

...buzele mele au gust de Fervex.

6 comments:

simson said...

te-am sarutat de multe ori dar asta chiar n-am observat-o.........ca buzele tale ar avea gust de fervex...

Eu eram ferm convins ca buzele tale au gust de nectar la cutie marca "santal", asemanam sarutul tau cu o combinatie exclusivista de nectar din toate soiurile de fructe....ceva special.....

Savoarea, dulceata, mireasma imbatatoare, atingerea catifelata a pulpei din suc, intalnirea cu ineditul si contopirea armoniei fructelor cu intreaga filosofie a papilelor gustative, toate acestea creeaza un sentiment eterogen unicat. Comparam atingerea buzelor mele de buzele tale catifelate, usor umezite de partea inferioara a limbii, cu intalnirea dintre roua diminetii si parfumul uluitor al iasomiei, aceasta emergenta din care se nasc fluturi de pasiune protejati unanim de membrana delicata a coconului dragostei mele. in mintea mea, buzele tale se regasesc mereu incitante si speciale, locul perfect unde se poate afla produsul tuturor zambetelor tale dintr-o singura zi.
si tu......tu zici "fervex" ?!!.......cum dracu "fervex" coiae ? cum pula mea ? da-o dreacu de treaba, ai omorat patosul preludiului excentricitatii amorului vietii.

simson said...

de ce mi-ai sters chestii de pe blog ? nu ai nici un drept, sa-ti fie rusine

Adiriana said...

ummm...poftim?

Anonymous said...

lustruieste mi si mie (pls) cercelul ala al tau din limba. mi e foarte rau.

Adiriana said...

Imi pare rau ca ti-e rau :( Imi pare rau si ca nu-mi dau seama cu cine am onoarea. El este lustruit :D

Adiriana said...

Vreau indicii :D